Drømmer du om å åpne din egen kaffebar?

Mange nettbutikker tilbyr for tiden flere leveringsalternativer. Det mest moderne nå til dags er hentesteder, så du har mulighet til å hente bestillingen selv når det passer deg best. Leveringsformen er super fleksibel, og i mange tilfeller også den rimeligste leveringsmetoden.

Du bør også bestemme deg for å få pakken levert til leiligheten eller huset ditt eller når du er på jobb. Fraktløsningen er noen ganger litt mindre rimelig, men på den annen side ekstremt enkel. Den rimeligste leveringsmetoden vil imidlertid alltid vise seg å være å hente varene selv, noe som dessverre krever at du er fysisk i nærheten av e-selskapets fungerende lager.

Levering er virkelig avgjørende i tilfelle du trenger produktene umiddelbart, og for det formålet er det helt klart hensiktsmessig at vi sjekker antatt leveringsdato for det aktuelle produktet.

Mange e-butikker garanterer 1 ukedag levering på sine primære varenumre, men som tross alt krever at bestillingen gjøres før et eksakt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan klare å få pakken sendes før de logistikkansatte får fri.

Flere nettforhandlere tilbyr gratis levering, men ofte er dette kun aktuelt hvis du handler for et visst beløp. Alternativt bør du hente den billigste typen frakt, som mange ganger – uansett om du er i nærheten av Aarhus, Nyborg eller Skagen – vil bety å få dem til å kjøre bestillingen din til en pakkebutikk.

Finn ut om nettbutikken støttes av e-merket

Det er ganske uproblematisk for vanlige folk å gjøre prissammenligninger på ulike nettbutikker, og mange nettbutikker har dermed funnet ut selv tvunget til å øke prisene på en rekke av varene deres – for jenter og gutter, og i tillegg for voksne – betydelig, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

Derfor kan det fortsatt være lønnsomt å sammenligne noen forskjellige nettbutikker etter tilbud før du fullfører kjøpet, slik at du ikke er i tvil om å få den mest attraktive prisen.

Før noen kjøper fra en nettbutikk kan de som regel sette seg inn i innholdet i e-butikkens vilkår og betingelser, men i mange tilfeller er det ikke lenger spennende.

Et lettere alternativ kan kanskje være å se nærmere på om e-forhandleren er e-merket, noe som burde være et signal om at e-butikken holder de offisielle reglene og at internettselskapet av og til er vurderes av fagfolk som har mye erfaring med gjeldende lover. I tillegg får du muligheten til å få en hjelpende hånd dersom du har dilemmaer i kjøpsprosessen.

Mange handler hos bedrifter på nett

Trustpilot gir deg helt greie sjanser til å inspisere en rekke aktuelle kunders anmeldelser og vi tar herved til orde for at du vurderer nettbutikkens karakterer før du kjøper.

Facebook gir også noen gode sjanser til å bli kjent med påliteligheten til internettvirksomheten. I tillegg kan man faktisk se butikker på nett som tilbyr kundene å skrive ned en beskrivelse av bestillingsprosessen, som også bør brukes for å få et innblikk i kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har avtaler med en gruppe internettbutikker siden vi publiserer butikkenes tilbud, og tjener provisjon dersom personen vi videresender kjøper.