Pasientsky.no helsepersonell login

Personell – PatientSky

Når du har klikket Pålogging og valgt Personell, kommer du til linken https://portal.pasientsky.no/. Denne kan du lagre som et bokmerke i nettleseren din, …

Logg inn – PatientSky – Help

PatientSky er et resultat av ideen om et ideelt system som tillot helsepersonell å jobbe mer effektivt. En plattform som gjør det mulig for helsevesenet som …

Lær hvordan du logger inn.

PatientSky | Bedre og raskere pasientbehandling

Som pasient kan du motta prøvesvar og andre dokumenter fra legekontoret som digital post med PasientPost.

100% webbaserte og komplette journalsystemer – og mye mer som du og din klinikk har bruk for. Alt samlet på ett sted.

Logg inn – PasientPost

Logg inn | PasientPost

Helsenorge leverer tjenester og informasjon om helse og rettigheter til innbyggere i Norge. Nettsiden er etablert av helsemyndighetene.

Som pasient kan du motta prøvesvar og andre dokumenter fra legekontoret som digital post med PasientPost

Helsenorge – din helse på nett – Helsenorge

Blir du akutt syk, har helsepersonell rask og sikker tilgang til opplysningene om deg. Logg inn for å se din kjernejournal.

Helsenorge leverer tjenester og informasjon om helse og rettigheter til innbyggere i Norge. Nettsiden er etablert av helsemyndighetene.

Kjernejournal – Helsenorge

Stoles på av over 1000 helsepersonell. Vår 100 % online EPJ gir deg økt fleksibilitet, bedre interoperabilitet og reduser tiden du bruker på unødvendige …

Logg inn i kjernejournal for se viktige opplysninger om helsen din.

Hove Total | Få mer tid til dine pasienter

kipervikalegesenter.no. Kipervika Legesenter … //kipervikalegesenter.klinikk.pasientsky.no/no/ … Ta kontakt med helsepersonell for riktig veiledning.

Strukturert journalsystem basert på internasjonale helsestandarder som OpenEHR og FHIR. Skreddersy ditt eget journalsystem slik du vil ha det.

Kipervika Legesenter – Facebook

ostmarka.klinikk.pasientsky.no. Vis telefon Ring 22 26 61 40 … Mer informasjon fra Regnskapstall.no. Organisasjonsnummer Juridisk informasjon, utvikling.

Østmarka Legekontor AS, Oppsal, Oslo – 1881.no

Helsepersonell og andre ansatte i helse- og omsorgstjenesten som har nær kontakt … se nettsiden: https://www.helsenorge.no/vaksinasjon/influensavaksine/.

Ålgård Legesenter

Ålgård Legesenter

Keywords: pasientsky.no helsepersonell login