Kompass nrk

Kompass – NRK Radio

Pål Plassen og Kjersti Anderdal Bakken utforskar trua, livssynet og verdiane vi navigerer etter i samfunnet.

Kompass i NRK P1 – Diverse radio

Kompass i NRK P1 – Diverse radio – NRK Radio

Kompass i NRK P1. 20.11.2022 • 2 t 51 min. Programinformasjon Tidspunkter. Som liten skrubba hun seg i huden og bad til Gud om å slippe å være brun i huden.

Som liten skrubba hun seg i huden og bad til Gud om å slippe å være brun i huden. I voksen alder skulle hun oppleve å svømme for livet og hun ser seg stadig over skuldra. Hvordan har det her prega politikeren Kamzy Guantaratman?

Kompass i NRK P1 – Diverse radio

Kompass i NRK P1 – Diverse radio – NRK Radio

Kompass i NRK P1. 29.01.2023 • 2 t 51 min. Programinformasjon Tidspunkter. Kva kan roboten ChatGPT gjere for oss, og kva meiner indere når dei seier “love …

Kva kan roboten ChatGPT gjere for oss, og kva meiner indere når dei seier “love jihad”? I Etikketaten i dag handler det om spesialbehandling på jobben, mangel på sorg, svart arbeid og dugnad.

Kompass – Alle artikler – NRK

Kompass · Herborg Finnset, biskop i Nidaros bispedømme. Til høyre i bakgrunnen kan vi se preses. Biskop mener vi må slutte å skremme folk med en fryktelig …

NRK P2 – NRK Radio

Kanaler · Gammeldansens historie: Norsktoppen · Kompass: Karnevalet var samfunnssatire · Baksnakk · P13s musikk · NRK mP3 – Alltid musikk · Dagsrevyen · Småmiks kveld.

NRK P2 direkte på nett

Kompass i NRK P1 – Diverse radio

Kompass i NRK P1 – Diverse radio – NRK Radio

Kompass i NRK P1. 13.11.2022 • 2 t 51 min. Programinformasjon Tidspunkter. Simon var sammen med Johanne og håpte at de homofile følelsene skulle gå over.

Simon var sammen med Johanne og håpte at de homofile følelsene skulle gå over. Men hverken samtaler med Gud eller en jentekjæreste hjalp. Dataspillet God of War handler om norrøne guder, og vi får besøk av en spillanmelder, og etikketaten får bryne seg på: Hvor mye skal den ene sin hobby få dominere forholdet?

Kompass i NRK P1 – Diverse radio

Kompass i NRK P1 – Diverse radio – NRK Radio

21. aug. 2022 — Kompass i NRK P1 … Sarmed Saify flyktet fra Irak som barn, og fant lykken i norske Trondheim. Men livet som flyktning har lært han masse, og noe …

Sarmed Saify flyktet fra Irak som barn, og fant lykken i norske Trondheim. Men livet som flyktning har lært han masse, og noe av det bruker han i jobben som fotballutvikler i Rosenborg. Men hva styrer hans indre kompass? I Etikketaten denne uka diskuteres blant annet: Kan man få forholdet til å funke, sjølv om kjæresten er oppslukt av hobbyen sin?

Keywords: kompass nrk, nrk kompass, kompass nrk p2, nrk p2 kompass