Hva skal jeg studere test nav

Interessetester – Utdanning.no

Interessetester | Utdanning.no

Lurer du på hva du skal studere eller hva du skal bli? Finn ut mer om dine evner og interesser ved hjelp av interessetester.

Ta utdanningstesten vår – bli litt klokere på studievalget. – USN

Ta utdanningstesten vår – bli litt klokere på studievalget.

Derfor har vi laget en test som gir deg en sniktitt inn i fremtiden – og kanskje også svaret på hva du bør velge av utdanning og studier. Ta utdanningstesten …

Usikker på utdanningsvalget? Ta USNs utdanningstest “Tidstaxi”.

Utdanningstest – interessetest – yrkestest | Utdanning | UiB

Har du lyst å studere realfag og teknologi ved UiB? · NAV har flere gode tester for deg som er ung og skal velge utdanning. · Fylkeskommunene har en test som …

Usikker på hva du skal bli? Da kan disse utdanningstestene, interessetestene og yrkestestene være til god hjelp.

Interessetester for jobb og studier – Norge.no

Interessetester for jobb og studier | Norge.no

Her finner du blant annet Studievelgeren og Jobbkompasset, og du kan teste deg selv og lære mer om realfaglige og teknologiske yrker på velgriktig.no.

Utdanningstest – Studie- og yrkestest – Studentum.no

Utdanningstest – Studie- og yrkestest

4. sep. 2019 — Hva skal du bli når du blir stor? … å vite hva man skal velge. Derfor har vi i Studentum laget en enkel og morsom utdanningstest.

Hva skal du bli når du blir stor? Ta yrkes- og utdanningstesten i dag og kanskje får du en liten pekepinne på hva du passer til.

Hva skal jeg studere? Ta vår utdanningstest! | Kristiania

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om. Akkurat derfor har vi laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig …

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om. Akkurat derfor har vi laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Prøv den store karriereguiden

Hva kan du bli? Finn ut hvilken jobb du egentlig bør ha! TA TESTEN NÅ. For å få resultatet ditt må du abonnere på Illustrert Vitenskaps nyhetsbrev.

Gratis persontypetest – Jobbsafari

Gratis persontypetest | Jobbsafari

Ta testen og finn ut ting om deg selv som du kan bruke i jobbsøkingen din, i jobbintervjuet … Bli klokere på hva testens dimensjoner dekker over her.

Ta testen og finn ut ting om deg selv som du kan bruke i jobbsøkingen din, i jobbintervjuet eller i din neste medarbeidersamtale.

Studievalg / yrkesvalg: Interessetest – StudentTorget

Studievalg / yrkesvalg: Interessetest

15. jan. 2013 — Testen gjør det lettere å klargjøre studievalg og yrkesvalg”. NAV … Om du skal studere i utlandet, kan det for eksempel være lurt å sette …

Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt – Studentrabatt er studentenes fordelsside.

Utdanningstesten

Testen forteller noe om ulike sider ved personligheten din, hvordan du lærer best og hvilke arbeidsområder innenfor realfag som kan passe for deg.

Keywords: hva skal jeg studere test nav